Datum och tid
Datum: 2021-01-11 - 2021-02-07
Klockan: Hela dagen


Ett 4 veckors digitalt kostupplägg för dig som vill komma igång med en hälsosam kost och kanske även gå ner några kilo.
Upplägget ger dig en kickstart in i en hälsosam, antiinflammatorisk livsstil som kan hjälpa till att göra dig piggare, mer energifylld och minska t.ex. värk och magbesvär. Viktnedgången blir en ytterligare bonus för den som behöver det.

OBS!  Detta är en liten grupp med max 15 deltagare, vilket innebär att det även kommer finnas möjlighet till viss personlig coachning.

Upplägget är digitalt och vi ses via Zoom 1ggn/v under kursen samt 1ggn innan starten, totalt 5ggr alltså. Under hela tiden har du tillgång till en sluten Facebookgrupp där jag svarar på dina eventuella frågor och delar med mig av tips och trix för att hjälpa dig lyckas.

Vi kör igång måndagen den 11 januari, men redan den 7/1 hörs vi via Zoom för första gången.
Sista träffen via Zoom är den 5/2.
Alla Zoom möten spelas in så att du kan kika på dem i efterhand ifall du inte har möjlighet att vara med vid något tillfälle.

Detta får du:

  • 5 digitala träffar på mellan 30-60minuter varje gång. Under dessa träffar kommer jag dela med mig av min kunskap och syn på kost och hälsa men du kommer också ha möjlighet att ställa frågor.
  • Kunskap om bland annat blodsocker, fettförbränning, stress, sömn och tarmflora och hur du kan påverka din hälsa och mående med hjälp av kosten.
  • Tillgång till en sluten Facebookgrupp där jag svarar på dina frågor. Där kan ni också dela med er av recept och tips till varandra
  • Recept, inköpslista och fullständiga menyer för hela upplägget.
  • Råd kring stress, sömn och näringstillskott.
  • Livsstilsdagbok för att följa dina framsteg.

Fokus är en kost som ger dig näring samtidigt som den tar bort skräpmat och inflammationsskapande livsmedel. Syftet är att du under dessa 4 veckor bland annat ska få ett mer balanserat blodsocker, jämnare energinivåer samt hjälpa kroppen in i ett fettförbrännande läge så att du kan få en hållbar viktminskning ( om du behöver det).
Upplägget är glutenfritt men innehåller kött, fisk och ägg. Det innehåller även lite mejeri men går att göra helt mejerifritt för den som vill det.

Pris: 1 295kr

Betalning: via Swish 123-458 46 45 Din plats är bekräftad först efter att jag mottagit din betalning.
Kom ihåg att ange namn, e-postadress och telefonnummer.

Mer detaljerad info mailas ut till dig några dagar innan kursstart.
Varmt välkommen!

Kombinera flera program för rabatt:
Upplägget passar bra att kombinera med något av mina träningsprogram “Träna med egen kroppsvikt” eller “Träna med hantlar”. Du kan också kombinera det med programmet för fastehärmande kost “Fem dagar med Fastehärmande kost”. Bokar du en/flera kurser samtidigt med denna har du 100kr rabatt på övriga program.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Okategoriserade

Föreläsning

Imorgon, den 10 april, föreläser jag om “Hälsa som livsstil” i Rångedala utanför Borås. Det blir en kväll där din hälsa är i fokus! Du får inspiration, kunskap och redskap och lär dig hur du Läs mer

Kost

Frukter & grönsaker – vilka är ok och vilka ska man undvika?

Har du koll på the ”Dirty Dozen” och the ”Clean Fifteen”? listan som rankar förekomsten av rester från bekämpningsmedel i frukter och grönsaker.Listan uppdateras varje år och nedan ser du 2019 års lista över de Läs mer

Kickstart

Kickstart – Hälsosam livsstil på 4 veckor

Snart lanserar jag min 4-veckors online kurs där du får massor av tips, hjälp och redskap för att kickstarta ditt nya hälsosamma liv! Håll utkik här eller på Instagram eller Facebook