Kickstart Hälsa, September

Datum och tid
Datum: 2021-08-30 - 2021-09-26
Klockan: Hela dagen


Ett 4 veckors upplägg för dig som vill få en kickstart in i en hälsosam, antiinflammatorisk kost och livsstil. När du följer Kickstart Hälsa kan upplägget hjälpa dig till en rad hälsofördelar, tex bli piggare, få mer energi, mindre värk och magbesvär. Viktnedgången blir en ytterligare bonus för den som behöver det.

Sagt av tidigare kursdeltagare:
” Efter mindre än tre veckor på upplägget var mina eksem som jag haft i många år på både händer och ansikte, i stort sett borta! Jag har tidigare testat många olika salvor och upplägg för mina eksem, men ingenting har hjälpt. Jag kommer fortsätta med denna kosten. / Anna

“Jag blev av med mina vallningar efter bara några veckor på upplägget.”/ Camilla

” Jag kommer fortsätta med denna kost då både jag och min man som också har hängt på mår bättre i våra kroppar. Mannen har reumatism och tycker att värken i händer försvunnit. Även den värk som jag haft i mina fingrar är borta! Och jag känner mig mycket piggare, mitt sug har förvunnit, jag är inte lika uppblåst i magen längre – och den där extra fettvalken på höfterna har försvunnit.” / Carol

Detta ingår:

  • 5 digitala träffar på mellan 30-60minuter/ tillfälle. Under dessa träffar kommer jag dela med mig av min kunskap och syn på kost och hälsa men du kommer också ha möjlighet att ställa frågor.
  • Kunskap om bland annat blodsocker, fettförbränning, stress, sömn och tarmflora och hur du kan påverka din hälsa och mående med hjälp av kosten.
  • Tillgång till en sluten Facebookgrupp där jag svarar på dina frågor. Där kan ni också dela med er av recept och tips till varandra.
  • Recept, inköpslista och fullständiga menyer för hela upplägget.
  • Råd kring stress, sömn och näringstillskott.
  • Livsstilsdagbok för att följa dina framsteg.
  • Efter kursens slut blir du medlem i en Facebookgrupp med tidigare deltagare där ni kan fortsätta att inspirera och tipsa varandra.

Upplägget:

Fokus är en kost som ger dig näring samtidigt som den tar bort inflammationsskapande livsmedel.
Syftet är att du under dessa 4 veckor bland annat ska få ett mer balanserat blodsocker, jämnare energinivåer samt hjälpa kroppen in i ett fettförbrännande läge så att du kan få en hållbar viktminskning ( om du behöver det).
Upplägget är glutenfritt men innehåller kött, fisk och ägg. Det innehåller även vissa mejeriprodukter men går att göra helt mejerifritt för den som vill det.

OBS! Detta är en liten grupp med max 15 deltagare, vilket innebär att du också kommer kunna få viss personlig coachning ifall du önskar det.

Praktisk info:

Vi kör igång måndagen den 30 augusti, men redan den 29/8 ses vi via Zoom för första gången.
Sista träffen via Zoom är den 24/9.
Alla Zoom möten spelas in så att du kan kika på dem i efterhand ifall du inte har möjlighet att vara med vid något tillfälle.
Du behöver ingen app eller programvara för att delta, innan varje möte får du en länk mailad till dig. Du klickar på länken för att vara med i mötet.

Pris: 1 295kr

Betalning: via Swish 123-458 46 45 Din plats är bekräftad först efter att jag mottagit din betalning.
Kom ihåg att ange namn, e-postadress och telefonnummer.

Mer detaljerad info mailas ut till dig några dagar innan kursstart.
Varmt välkommen!

Kombinera flera program för rabatt:
Upplägget passar bra att kombinera med något av mina digitala träningsprogram “Träna med egen kroppsvikt” eller “Träna med hantlar”. Du kan också kombinera det med programmet för fastehärmande kost “Fem dagar med Fastehärmande kost”. Bokar du en/flera kurser samtidigt med denna har du 100kr rabatt på övriga program.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Maten som medicin.

Fyll i din e-post så mailar jag din minikurs.

Då och då får du nyheter, inspiration och erbjudanden från mig.

This will close in 0 seconds