KOST- & TRÄNINGSUPPLÄGG
För hälsa, viktbalansering och välmående.

Kost & träning på DINA villkor

Upplever du att det är svårt att veta hur du ska träna eller vilken kost som är den bästa för dig? Vi är individer och samma kost eller träningsupplägg passar inte alla. Dessutom har din kropp olika behov beroende på i vilken fas i livet du är.

Jag anpassar ditt upplägg efter dina mål, men också var i livet du befinner dig. Tillsammans jobbar vi MED din fysik, så att du kan nå de mål du drömt om. 
Jag hjälper dig med en hälsosam, personlig & hållbar plan så att du äntligen kan få den kropp och hälsa du vill ha.

Kostrådgivning

Är du trött på dieter som inte håller i längden?
När du tar hjälp av mig fokuserar vi på näringsrik, naturlig mat. Mat som din kropp är anpassad för. Mat som stärker din hälsa och håller dig mätt samtidigt som du når dina mål.
Med denna kosten stöttar du din hälsa långsiktigt!

Gruppträning Borås

Bodywise är en liten personlig träningsstudio i centrala Borås. Här tränar du alltid i små grupper med enbart tjejer. Eftersom grupperna är små får du personlig coachning och övningarna anpassas efter dina förutsättningar.

Personlig träning

Vill du komma i form, bli starkare och nå de där målen du drömt om? Jag skräddarsyr ditt träningsprogram utifrån dina förutsättningar och mål, oavsett om du vill träna på gym eller hemma. Du får ditt träningsprogram i en app. 

MATEN SOM MEDICIN

Vill du ha min gratis minikurs “Maten som medicin”? Klicka på knappen.

Maten som medicin.

Fyll i din e-post så mailar jag din minikurs.

Då och då får du nyheter, inspiration och erbjudanden från mig.

This will close in 0 seconds