KOST-OCH TRÄNING
För hälsa, viktnedgång och välmående.

Kost – & träningscoachning

Vill du jobba med din hälsa men vet inte var du ska börja?
Upplever du att det är svårt att veta vilken kost som är den bästa för dig
eller vilken träning du ska välja?
Då kan det vara bra att ta hjälp av en coach.
Jag guidar och inspirerar dig så att du kan nå dina hälsomål.

Kostrådgivning

Är du trött på dieter som inte håller i längden?
När du tar hjälp av mig fokuserar vi på ren och naturlig mat. Mat som du är anpassad för och som din kropp mår bra av. Mat som stärker din hälsa och håller dig mätt samtidigt som du når dina mål.

Gruppträning

Bodywise är en liten personlig träningsstudio i centrala Borås. Här tränar du alltid i små grupper med enbart tjejer. Eftersom grupperna är små finns det möjlighet till personlig coachning, och övningarna anpassas efter dina förutsättningar.

Personlig träning

I Bodywise personliga träningsstudio kan du känna dig trygg med att det alltid bara är du och jag i lokalen när du tränar. Utifrån dina önskemål, din träningsnivå och ditt vardagsschema skräddarsyr jag ditt program så att du kan nå dina mål.

Kostrådgivning

“Maten är din medicin och medicinen din mat!”

Hippokrates 400 f.Kr

Vad?

Mitt utgångsläge är naturlig och ren mat. Mat som din kropp är anpassad för. Denna kost stärker din hälsa samtidigt som du når din målvikt. Inga fler quick fix! Vi fokuserar på långsiktig hälsa.

Varför?

Genom att påverka rätt processer i din kropp så att fettförbränningen ökar och sötsuget minskar guidar jag dig till hälsa. Samtidigt får du en hälsosam viktnedgång med bestående resultat!

Hur?

Olika kost passar olika människor. Vi kartlägger ditt utgångsläge genom en hälsoenkät, kostregistrering och mätning av kroppsammansättning. Utifrån detta får du din personliga hälsoplan med kost- och livsstilsråd samt recept.

Gruppträning

Bodywise är en liten personlig träningsstudio i centrala Borås.
Här tränar du alltid i små grupper med enbart tjejer.
Eftersom grupperna är små får du personlig coachning, och övningarna
kan också anpassas efter dina förutsättningar.

Styrka & yoga i samma pass

Vill du komma i form, bli stark och rörlig? Vi tränar två gånger i veckan under fem veckor. Passet inleds med funktionell styrka och avslutas med skön yoga.

Personlig träning – på riktigt

Bodywise är den lilla, personliga hälso- och träningsstudion i centrala Borås. När du tränar här är det alltid bara du och jag i gymmet.
Du får personlig träning på RIKTIGT!

Vad är ditt mål?

Vill du komma i form, bli starkare eller maximera fitness? Vill du träna hemma eller på gym? Jag anpassar träningen efter dina mål och behov. Grunden är funktionell styrketräning där du tränar både styrka, stabilitet och funktion. Du tonar kroppen, blir stark och förbättrar din hälsa.