Premiär för Bodywisepodden

Bodywisepodden

Alltså detta är så kul, jag har blivit med podd!

Att starta en podd är något jag tänkt på länge men osäkerheten kring tekniken stoppade mig. Det är ju så mycket nytt att lära sig och sätta sig in i. Men till slut så bestämde jag mig för att helt enkelt kasta mig ut i det okända och bra göra det.
Och nu ligger första avsnittet ute på Spotify! Du kan lyssna här:

Bodywise podden, avsnitt 1. Mia från Viaventri berättar hur hon blivit frisk från Crohns.

Vad får du i Bodywisepodden?

Syftet med podden är att inspirera dig till en livsstil som gynnar din hälsa. Jag vill ge dig tips och inspiration till vad du själv kan göra för att stötta ditt mående på bästa sätt.
Jag kommer intervjua gäster som gjort egna hälsoresor och läkt från olika sjukdomar med hjälp av kost och livsstil. Men jag kommer också ha med experter inom olika områden inom hälsa och träning.

Vi kommer prata om allt från tarmflora, klimakteriet och hormonersättning till tips för att få bukt med ryggproblem, styrketräning för kvinnor samt hur du bör äta för att gå ner i vikt.

Så om du är intresserad av hur du själv kan påverka din hälsa och mående med hjälp av din livsstil, gå in och lyssna och prenumerera på podden.

Vad vill du höra om?

Du kanske har något speciellt ämne du vill att jag tar upp och pratar om i podden? Eller har du kanske tips på intressanta gäster? Tipsa mig gärna!

Titta på avsnitten på YouTube

Förresten, du kan även titta på avsnitten på min Youtube kanal:

Bodywise, Ulrika Elofsson – YouTube

Här kan du se en trailer från avsnitt 1 med Mia från Viaventri:

Frisk från Crohns med hjälp av kosten. Trailer Bodywise podden avsnitt 1 – YouTube

Hoppas du vill följa Bodywisepodden!
Hjälp mig gärna dela och tipsa. Ju fler lyssningar jag får, ju fler intressanta gäster kan jag bjuda in och ju intressantare innehåll för dig 🙂
HÄR kan du kontakta mig

/Ulrika

Maten som medicin.

Fyll i din e-post så mailar jag din minikurs.

Då och då får du nyheter, inspiration och erbjudanden från mig.

This will close in 0 seconds