KOST-& TRÄNINGSCOACHNING
Jag hjälper dig nå dina vikt- & träningsmål

Kost & Träning på dina villkor

Vi är individer och samma kost eller träningsupplägg passar inte alla. Dessutom fungerar våra kroppar olika beroende på i vilken fas i livet vi befinner oss. Jag anpassar ditt upplägg efter dina mål, men också var i livet du befinner dig. Tillsammans jobbar vi MED din fysik, så att du kan nå de mål du drömt om. 
Läs mer om mina olika paket nedan.
Är du redo för resultat?

Grund

Är du trött på dieter som inte håller i längden?
När du tar hjälp av mig fokuserar vi på ren och naturlig mat. Mat som du är anpassad för och som din kropp mår bra av. Mat som stärker din hälsa och håller dig mätt samtidigt som du når dina mål. Vi fokuserar på långsiktig hälsa!

Medel

Bodywise är en liten personlig träningsstudio i centrala Borås. Här tränar du alltid i små grupper med enbart tjejer. Eftersom grupperna är små finns det möjlighet till personlig coachning och övningarna anpassas efter dina förutsättningar.

Vi tränar två gånger i veckan under fem veckor. Passet inleds med funktionell styrka och avslutas med skön yoga.

Komplett

Vill du komma i form, bli starkare eller maximera fitness? I Bodywise personliga träningsstudio kan du känna dig trygg med att det alltid bara är du och jag i lokalen när du tränar.

Utifrån dina önskemål, din träningsnivå och ditt vardagsschema skräddarsyr jag ditt program så att du kan nå dina mål.

Maten som medicin.

Fyll i din e-post så mailar jag din minikurs.

Då och då får du nyheter, inspiration och erbjudanden från mig.

This will close in 0 seconds